Galerija

Slobodan Milošević i Ljubiša Preletačević Beli na proslavi izborne pobede

Jedna iz doba komunizma, kada sam bio podmladak kod Slobe. Bila su to dobra vremena za mene, mnogo sam naučio od ovog čoveka, pogotovo na njegovim greškama koje su ga koštale svega. Moja Galerija je prepuna slika sa ličnostima koje su igrale presudne uloge u našem narodnom nazadovanju.

OBIŠAO SAM SRBIJU KAO TITO

Belov ispracaj u Ameriku

MOJ ISPRAĆAJ U AMERIKU

Moj ispraćaj u Ameriku nakon lokalnih izbora. Uhapšen sam pri sletanju u Čikago gde sam proveo 2 dana u pritvoru i nakon toga sam vraćen nazad u Srbiju.

Iz nepoznatih razloga, čim sam stigao gostovao sam na N1 gde je objavljeno da sam se brzo vratio jer sam u jednom danu dobio doktorat.

ZNA SE KO JE GLAVNI BAJA

Beli Precendik

JEDEM, PIJEM, RAZMIŠLJAM

Moja Galerija slika odiše bahatošću , a na ovoj fotografiji jedem i pijem u skupštinskom restoranu i to na račun sirotinje naravno. Razmisljam kako da urušim i ovo malo institucija u državi koje iole funkcionišu.I baš u ovom momentu uz pijuckanje Royal Tokaji "Essencia" koji sam dobio na poklon od mog dragog prijatelja Viktora Orbana, sam smislio par strašnih ideja kako da završim posao u vezi spornih SrBskih teritorija.

Tako da prvo pravilo kada zadješ malo ozbiljnije u politiku tj. kada postaneš neki faktor je da koristiš sve što ti ona pruža do maksimuma. Jer ne jedeš valjda najbolju hranu i piješ najbolje piće , voziš se najboljim automobilima, letiš privatnim avionima, posećuješ najbolje žurke i praviš dilove zbog sebe?

Ne ti to radiš pre svega zbog naroda, jer narod najviše ima koristi od toga, a to što je tebi lepo i fino je samo jedna olakšavajuća okolnost u svemu tome, jer ko naporno radi taj je valjda i zaslužio da živi bolje.

PLJUŠTI PODRŠKA SA SVIH STRANA

Beli na platnu

JEDNA OD MOJIH NAJDRAŽIH UMETNIČKIH SLIKA

Ovde možete videti jedno vrhunsko umetničko delo "Preletačević na platnu" takođe poklon od jednog vrhunskog umetnika, a ovakvih slika imam ko pleve u svom podrumu na mom Belom Dvoru.

Posedujem inače i jednu galeriju u centru Beograda gde su izložena sva najbolja umetnička dela koja opisuju moju veličinu i to možete uvek da posetite jer je za vas sirotinju ulaz besplatan.

Trebalo bi i da znate da mene nije slikao i vajao samo Mikelandjelo i Leonardo i to samo zato jer sam tada bio mali.

SAMO JAKO IL NIKAKO