Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

IZBORI 2020

izbori-2020

SRPČIĆI MOJI

Evo je i potvrda svima onima koji su sumnjali u kapacitet, volju, zlo, rad, organizaciju, manipulaciju i snagu srpske napredne stranke. Prošli su i ti čuveni parlamentarni izbori 2020.

I ?! Pa ništa, zaliven temelj armaturom četrespeticom, udaren dupli potporni zid nešto nalik komunističkim protivatomskim bunkerima. Pobeda SNS-a i ulazak SPS-a i kao Šapića je samo potvrda, pečat, tačka i amin za autokratiju i jednoumlje. 

Ovo je definicija preuzimanja države u ruke jednog čoveka, jedne stranke. Do sada smo samo nagađali, verovali, mislili ali sada su nam svima javno rekli: ,,DA, MI SMO GLAVNI, MI ĆEMO VLADATI VAMA I NIKO VIŠE, NEMATE OPCIJE, NEMATE BUDUĆNOST KAKVU VI ŽELITE!”.

izbori 2020 - Kakvu budućnost očekujete?

Opet napominjem svoj optimizam i želju za životom ali kuda plovi ovaj brod ? Kakvu šansu mi imamo kada su nam se upravo popišali u usta, ne na facu, nego direkt u usta (da izvinite na rečniku) ?!

Mogućnost za napretkom ne postoji, oni odlučuju šta je napredak i koliko će ga ko imati. Oni su preuzeli sve što pokreće ovu državu.

Preuzeli su potpuno sve tri grane vlasti:

  • Zakonodavnu
  • Izvršnu
  • Sudsku

Preuzeli su skoro sve medije što je odavno mnogima poznato, a koronica nam je dala uvid i u to da su preuzeli i “STRUKU” koja im se uvukla u bulju samo im nogice vire zarad svoje lične dobiti.

Oni su preuzeli i živote podanika koji svesno rade za njih, dal za iljadu dinara ili za mučeno mesto u lokalnoj upravi nebitno je ali su pored tih, preuzeli i naše živote ali bez našeg odobrenja i želje, jednostavno im se može i to su iskoristili. Ko je tu kriv ? 

Ma koga boli kurac ko je kriv, u takvim situacijama se to pitanje ne postavlja jer je sumanuto, a na kraju ovog teksta će ipak stići odgovor na to pitanje.

Ludilo koje komanduje svima

Sopstvenu šizofreniju i egomanijaštvo preliti na čitavu zemlju je umetnost. On je to uradio i svaka mu čast buraz. Mnogi pametni, dobri, pošteni, talentovani nisu uspeli da prenesu svoje vrline na sopstveni narod i državu, a on je sopstvene mane (pošto vrline nema) usadio u svakodnevni život svih nas. 

Svakog dana ga pominjemo, svaki dan ga gledamo, svaki dan mu kunemo i oca, i majku, svaki dan ga hvalimo (govorim o celom narodu), mi smo postali jebeni Vučić.

 Natero nas je da se podelimo na one što ga mrze, što ga se plaše i one što ga vole ko sina.
Sedi, razmisli koja to država na svetu ima lidera koji očigledno ima psihičkih problema ? Ne osuđujem nikoga sa takvim problemom ali realno takvi ljudi ne smeju da budu na vrhu države i da rade stvari koje rade. 

Kapiram da smo uvek imali problem sa, politikom, vođama, da nikad nije bilo sjajno i bajno ali jel shvatate da je Srbija danas dostigla vrhunac svoje ludosti samim tim što njom vlada MAD KING ?! 

Niko drugi nije kriv osim naroda.

Rešenje

Svi jure i traže rešenje. Dosta je kritika i jedenje govana. Jeste, razumem, nema šta…
Srbija je telo koje je zahvatio tumor, a tumor mora biti odstranjen inače će zahvatiti ostalih 10% zdravog dela tela. Nakon odstranjenja tumora sledi hemoterapija koja ne garantuje 100% ozdravljenje već nastavak borbe uz malo više olakšica i sreće. 

Surovo je što svoju zemlju poredim sa ljudskim telom, političku situaciju sa tumorom, a naš opstanak sa hemoterapijom. Na veliku žalost takva je situacija i toga moramo biti svesni. Na nama je da odlučimo dal želimo da naše telo ide na lečenje ili želimo da se prepustimo da nas izjede tumorčina uz reči: ,,Nemam više snage da se borim, ionako je kasno…”

U narednim tekstovima ću napisati konkretno i precizno šta i kako možemo kao narod ili čak i kao jedan jedini pojedinac da uradimo ne bi li promenili situaciju u kojoj se nalazimo. 

Vučić i njegovi dupeuvlakači će i dalje biti tu, bar još jedno 4 godine, takođe i ova mlitava opozicija će pokušavati na sve načine da pridobije narod, a isto su govna to ne moram više ni da govorim.
Tako da nema nam druge nego da uzmemo stvari u svoje ruke i poboljšamo svoj život sami, jer samo jedan život i imamo.

Kraj je možda negde tamo i upisan samo toga nismo svesni ali to niko ne može znati osim više sile, a pošto s višom silom ne možemo da se čujemo telefonom da nam ispirča moraćemo sami da saznamo. 

Želite li da naše telo nastavi borbu u nadi da kraja još nema i da ga tek život čeka ili želite da ga ugasite odmah ? Na vama je. Ovo pišem i izdajnicima, podanicima, dobrim i čestitim ljudima, svima jer je sve to naše telo. 

Ljubi čika.