Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

KRAJ ILI POČETAK

Srbija Protesti

Dok smo zatvoreni kao psi u kavezima oni se vozikaju sa razglasom i puštaju “Đilase lopove!”. Znači u sred policijskog časa sluge fašizma imaju pravo da kruže gradom, a ostala sirotinja ne ? Ej, pale baklje na zgradama kao navijači.

I ne znam zašto nam puštate na razglas da je Đilas lopov kad nismo svi za njega ?! Zašto nam namećete dve opcije ?! Кao da su Vučić i Đilas jedine dve opcije koje postoje u ovoj napaćenoj zemlji. Кao što rekoh pre, stojim iza toga da njih dvojica rade za istu firmu ali dobro neću o tome jer tako su pričali za mene da radim za Vučića pa na kraju kad ste videli da vozim Citroena ’96 i da krečim po kućama malo ste se opasuljili i shvatili koliko je lako manipulisati svima.

Na tu priču su pali ne polupismeni, već visokoobrazovani ljudi koji “imaju mozga” da razmišljaju svojom glavom. A verujte mi da su nas takvi i doveli do ovoga sada. Ovo što obe strane rade je preozbiljno i preočigledno za onoga ko želi da vidi kako stvari funkcionišu. 

Vučić i njegova neo-nacifašistička stranka su najveće zlo koje je zateklo Srbiju od odlaska Švaba. Sve više razmišljam u pravcu povratka uz neke stvarno dobre ljude koji će biti sto puta kvalitetniji i bolji od mene. Gledajući svaki dan plasiranje gnusnih laži koje više nisu ni smešne ni interesantne za ismevanje, imitaciju, sprdnju to prevazilazi svaku meru ljudskosti.

Osećam se kao besan pas na lancu ispred kojeg mačka krade hranu iz posude. Šerpe, lonci, poklopci su prošlo vreme. To je isto kao da pretite nekome na ulici iz kola u pokretu, on krene na vas, vi gas…Nemam kapaciteta da izađem na ove izbore, jer sam već napravio jednu ozbiljnu grešku pred beogradske izbore.

 Pripremati se za izbore mesec dana pre, nema nikakvog smisla. Potrebno je stvoriti, smisliti, graditi, očuvati pa tek onda izaći sa konkretnim rešenjem. Ako smo izgubili trideset godina, neće nam faliti da sačekamo još koju. A koko vidim, izgleda da ću jedini bojkotovati ove izbore. Tolko o političkoj sceni.