Ljubisa Preletacevic Beli
SVE JE POČELO OVAKO
beli-priliepak

Šta da očekujete???

lJUBI ČIKA ŠIŠARKICU

Jedino što nisam uspeo jeste da pobedim. Svestan sam zašto i o tome ćete saznati više na ovom sajtu, POGOTOVO U BLOG I VIDEO SEKCIJI. Sajt  postaje prava riznica i centar svih mojih aktivnosti ubuduće.

O MENI

Pita se sirotinja ko je Ljubiša Preletačević Beli i stalno mi dobacuje koji sam ja faktor i šta i koga predstavljam! Pa ljubi vas čika ja sam vam bre u više navrata sve to crto ali dzabe kad neki i dalje ne razumeju pa reko aj i ovde da se izjasnim još jednom za one koji slušaju, a ne čuju, gledaju, a ne vide i znate kako to već ide.

Luka Maksimovic i Maca

Ja Ljubiša Preletačević Beli sam ušao u politiku iz više razloga, pre svega da se obogatim naravno, da moja deca i deca moje dece budu obezbedjena za života, da napravim čoveče lepo porodični biznis od politike jer to je valjda opšte poznato da je u trendu danas.

Želim moć, da kada nešto reknem da svi skaču i da se tresu od moga glasa. Da napravim jednoumlje i da svako ko misli drugačije bude proteran iz moje zemlje ili nešto još gore, dakle nema zajebancije samnom. 

Pita se sirotinja ko je Ljubiša Preletačević Beli i stalno mi dobacuje koji sam ja faktor i šta i koga predstavljam!

Pa ljubi vas čika ja sam vam bre u više navrata sve to crto ali dzabe kad neki i dalje ne razumeju pa reko aj i ovde da se izjasnim još jednom za one koji slušaju, a ne čuju, gledaju, a ne vide i znate kako to već ide.

Nešto što možda niste znali o meni

samo jako!

Da bi ste razumeli moj pogled na svet vi prvo morate da utuvite u vaše teleće glave par stvari o meni. Rođen sam ispod Kosmaja u selu V. Ivanča kod Mladenovca. Ostavljen u prućanoj korpi ispred vrata kao Mojsije, odgajan u siromašnoj šumadijskoj porodici. Odrasto na lebu masti, ladnoj bunarskoj vodi i želji za uspehom. 

Od školice do popravnog

sirotinja uzvraća udarac!

Već kao osnovac prodavao sam pljuge i novine, putovao bih za Mladenovac peške svaki dan 20 km tamo-vamo. Sa četrnes godina ukrao prvi motor, prodao ga isti dan i zaglavio popravni dom na 2 godine. 

Prva firma pa redom...

KRENITE NA ČIKU!

Po izlasku sam krenuo da radim u špediciji, švercovao sam pljuge i alkohol, krao benzin i dosta zarađivao. Prvu firmu sam otvorio sa dvaestri, ubrzo je uvuko u kredite, prodo i ostavio na cedilu mnoge porodice. U politiku sam ušao sa dvaespet. Bio sam najmlađi član SPS-a, gurao se i grizo da se popnem u sam vrh, malo mi je falilo da postanem Slobina desna ruka, al je vlast pala.

U POLITIČKIM VODAMA

KRAŠĆU ALI ĆU DATI I SIROTINJI!
beli-preletacevic

Imao sam zadatak da sav šljam uvučem u politiku, to sam uradio. Sve lokalne i gradske morone, lopove, osuđenike sam ubacio u stranku. Krenuli smo da haramo. Otimali smo, zapošljavali rođake, nameštali tendere, prebijali ljude. Bilo je interesantno ali ne dovoljno isplativo, odlučio sam da osnujem sopstvenu stranku da bih više imao. Nije mi bilo dovoljno ni to mnogo, hteo sam sve. 2016. Osnivam stranku i krećem. Sve ostalo je budućnost.

SNS od svih njihovih laži, ne vide laži koje ja mećem među njihove redove...

ovo je ozbiljno zezanje!

Dolaskom Demokrata prešao sam kod njih, bio sam visokopozicioniran. Dobio sam Šumadiju da upravlja njom. Privatizovao sam četrestri firme veoma lako jer sam znao šemu. Mnogo se kralo. Ubrzo se uzburkala situacija, stvorila se Srpska napredna stranka i Toma je dobijao sve veću podršku. Brzo su se stvari promenile, prepoznao sam momenat da pređem kod njih.

Vrhunac moći ali nikako i kraj!

Samo bez sikiracije!

Na izborima 2017 osvajam 350.000 glasova. Bez dinara uloženog u kampanju, bez predizbornih spotova, bilborda, potkupljivanja novinara da pišu lepo o meni. Sa kampanjom koja se isključivo vodila preko društvenih mreža i youtuba.

Oduvao sam mnoge političare za koje se do tada smatralo da su ozbiljni igrači, svi zajedno nisu imali glasova koliko sam imao ja. Dokazao sam kolika su nebitna govna i poslao ih u penziju.