Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

SVETA NEDELJA

NE-DAJ-BOŽE-DA-SE-SRBI-SLOŽE

DAN PRED IZBORE

Draga moja sirotinjo, sutra je dan kao i svaki drugi. Nametnuli su nam da sutra nešto odlučujemo, da je sutra dan preokreta ili nove šanse, SVETA NEDELJA za njih, a izbori 2020 za nas.

Nije. Sutra je nedelja kao i svaka druga. Nemamo izbor nikad ga nismo ni imali, iako mnogi misle da je postojao kada sam se ja kandidovao ali verujte mi da nije ni tad.

Igra je isplanirana, ograničena i napisana mnogo pre. Nude nam šansu koje zapravo nema. Probali ste petog oktobra i videli da je to greška, nakon toga ista greška se ponovila nekoliko puta samo u drugom obliku. Nisam pesimista već realan i svestan.

Ne želim da pričam da nema dobrog kraja ali ako ovako nastavimo da gledamo na stvari stvarno ga neće biti. Probili smo limit pogoreli svu naftu, sad se vozimo na isparenja i to leru.

Dokle ćemo? Ne znam. Ali znam sigurno da nećemo još dugo. Vlast je zacementirana, jaka, organizovana i zla. Opozicija je razućeni loš malter koji otpada sa zida, slab i loše spremljen. Nema alternativa, nema napretka i dobre budućnosti.

BOJKOT ILI UČESTVOVANJE NA IZBORIMA

Dobro razmislite šta ćete sa svojim životima, životima vaše dece i potomaka. Jedino rešenje je da krenete da mislite svojom glavom jer u ovom slučaju tuđa glava neće dobro misliti za vas već samo za svoje telo.

Menjajte se u srži, radite na sebi, shvatite šta se događa oko vas i ko upravlja vašim životima inače ćete doživotno živeti u tami svog uma. Niko vam nije kriv, sami ste i ne krivite ove koje vam sude već sebe što ste dozvolili da im date povod.

Želim Vam svu sreću i radost, pamet, ljubav i život ali na vama je da li ćete to da iskoristite. Vi odlučujete, ne oni, zapamtite to. Jebo mi pas mater što sam ikada pomislio da pojedinac može da reši probleme drugih, ne može.

Sutra na listi neće biti ni jedna pouzdana opcija koja želi dobro, čak iako neka želi sam vrh te opcije ne želi. Imate dve opcije.

Da bojkotujete i jasno kažete da ne želite da vas lažu davajući vam šansu da odaberete nešto što ne postoji kao opcija. Unapred isplanirao i predstavljeno kao šansa je ništa osim šarena laža, zato bojkot izbora, svih lista, partija, političkog sistema i autokratije.

Ne želite da živite u centru Evrope kao robovi koje sopstveni sunarodnici iskorišćavaju, satiru, progone i lažu.

Ili ipak na kraju svega to želite? Plašim se da većina želi jer 30 godina istu stvar rade, veruju istim robovlasnicima. Srbine stavi prst na čelo i zapitaj se, ako posle svega ništa ne shvatiš stavi taj prst u dupe i uživaj.

Ljubi čika