NAJNOVIJI VIDEO NO 1

Na ovom mestu uvek imate dostupno moje najnovije ostvarenje, bacite pogled sirotinjo! Nekada to može da bidne neka moja muzikica koju radim sa dobro plaćenim bendom El Pre3idente  koji me toleriše jer ih dobro plaćam, a realno pevam kao Ivica Dačić. Svake nedelje radim emisiju koja se zove ČIKINA ŠARENICA, koja je deo jednog većeg projekta.

A  gledaćete me i dok držim svoje monologe u kojima nastojim da budem bolji od trenutnog vladara srbije Aleksandra Vučića, mada teško je biti bolji od njega u bilo čemu.

Belovi lični videi

Ovde pokrećem jedan svoj projekat na mom ličnom Youtube kanalu jer me slabo plaćaju kada negde gostujem (sirotinja), a vole i na kvarno da me snimaju pa da to posle objavljuju.

Pa reko zašto da se i ja Ljubiša Preletačević Beli ne ugradim u taj čuveni youtube i zaradim još koji dodatni dinar jer nama političarima je uvek malo!

Ovde vam je olakšana pretraga mojih najvećih youtube dostignuća, tako da samo se zavalite i upijajte svaku moju reč jer taj proces ispiranja mozga može da traje godinama, ali što pre krenete pre ćete biti ono što ja želim da budete!

Belova Gostovanja

Gdedaj sirotinjo kako se Ljubiša Preletačević Beli lepo izrazava kada ga pozovu negde u goste!Ne gostujem nigde ako nisam za to debelo plaćen to da bude jasno svima.

Ne bih da vam otkrivam cifre da vam se ne zavrti u glavi kako inače vole da govore naši časni i pošteni tablojidi.

KRATKE VIDEO PROPOVEDI

Ovde imate zbirku mojih kratkih propovedi, uglavnom su to spontane scene gde me neki novinar uvati na kvarno, a ja se kao nedam.

Ali u suštnini kad ga Čika rekne on ga je rekno, jer jedan je Ljubiša Preletačević Beli!